Kommande program

 • lör
  11
  maj
  2024

  Ampumapäivä 2/2024

  Upinniemi, Kirkkonummi

  Vuoden toinen ampumapäivä järjestetään Upinniemessä Rannikkoprikaatin ampumaradalla. Tapahtumaan ilmoittaudutaan MPK:n koulutuskalenterin kautta. Kilpailu on avoin kaikille Sininen Reservi ry: jäsenyhdistyksien jäsenille, ja sen säännöt löytyvät tiedostopankista. Lisätiedot: ampumavastaava Jukka Soini, jukkasoini55@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

 • tis
  09
  jul
  2024

  Merivoimien vuosipäivä 2024

  Kotka

  Merivoimien vuosipäivää vietetään heinäkuussa 2024 Kotkassa. Sininen Reservi ry jäsenyhdistyksineen on tiiviisti mukana päivän tapahtumissa. Järjestämme myös kaikille meripuolustuksen ystäville avoimen iltajuhlan. Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan touko-kesäkuussa.

 • lör
  17
  aug
  2024

  Ampumapäivä 3/2024

  Upinniemi, Kirkkonummi

  Vuoden kolmas ampumapäivä järjestetään Upinniemessä Rannikkoprikaatin ampumaradalla. Tapahtumaan ilmoittaudutaan MPK:n koulutuskalenterin kautta. Kilpailu on avoin kaikille Sininen Reservi ry: jäsenyhdistyksien jäsenille, ja sen säännöt löytyvät tiedostopankista. Lisätiedot: ampumavastaava Jukka Soini, jukkasoini55@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

 • lör
  31
  aug
  2024

  Ampumapäivä 4/2024

  Raasin ampumarata, Pöytyä

  Vuoden neljäs ampumapäivä järjestetään Raasin ampumaradalla Pöytyällä. Tapahtumaan ilmoittaudutaan MPK:n koulutuskalenterin kautta. Kilpailu on avoin kaikille Sininen Reservi ry: jäsenyhdistyksien jäsenille, ja sen säännöt löytyvät tiedostopankista. Lisätiedot: ampumavastaava Jukka Soini, jukkasoini55@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

 • lör
  14
  sep
  2024

  Ampumapäivä 5/2024

  Upinniemi, Kirkkonummi

  Vuoden viides ampumapäivä järjestetään Upinniemessä Rannikkoprikaatin ampumaradalla. Tapahtumaan ilmoittaudutaan MPK:n koulutuskalenterin kautta. Kilpailu on avoin kaikille Sininen Reservi ry: jäsenyhdistyksien jäsenille, ja sen säännöt löytyvät tiedostopankista. Lisätiedot: ampumavastaava Jukka Soini, jukkasoini55@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

Kategorier

Fartyg
Tävlingar
Utbildning
Marinreserven
Förbindelseofficerare