Juhlajumalanpalvelus Merikappelissa su 3.4.2022 klo 11

Juhlajumalanpalvelus Merikappelissa su 3.4.2022 klo 11

Sininen Reservi ry järjestää osana 25-vuotisjuhlavuottaan jumalanpalveluksen Upinniemen varuskuntakirkossa Merikappelissa sunnuntaina 3.4.2022 klo 11.00. Jumalanpalveluksen jälkeen tarjotaan kirkkokahvit Merikappelin seurakuntasalissa, jossa kuullaan myös Rannikkoprikaatin viimeaikaisesta toiminnasta ja Merikappelin historiasta.

Merikappeli sijaitsee varuskunta-alueella, jonne tarvitaan kulkulupa. Kulkuluvan saa ilmoittautumalla tapahtumaan osoitteessa https://bit.ly/sinresjp to 31.3. klo 23.59 mennessä.

Jumalanpalveluksessa saarnaa ja liturgina toimii Rannikkoprikaatin sotilaspastori Henri Kivijärvi, ja tilaisuuden musiikista vastaa kanttori Lasse Mäki. Lisäksi jumalanpalveluksen tekstinlukijoina ja muina avustajina on mukana Sininen Reservi ry:n luottamushenkilöitä ja kirkollisen alan reserviläisiä.

Tilaisuuden ohjeellinen pukukoodi on siviileillä arkipuku, sotilailla palveluspuku. Muutokset tilaisuuteen ovat mahdollisia mm. Puolustusvoimien linjauksista ja vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen.

Lämpimästi tervetuloa!