Meritaitokilpailu

 

PÄIVITYS 2.8.2023: VUODEN 2023 MERITAITOKILPAILU ON PERUTTU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUJAMÄÄRÄN VUOKSI. TIEDOTAMME TULEVISTA KILPAILUISTA LOPPUVUODEN AIKANA.

Sininen Reservi ry kutsuu jäsenyhdistyksiensä jäsenet mukaan Meritaitokilpailuun, joka järjestetään Merisotakoululla Suomenlinnassa 15.–16.9.2023.

Meritaitokilpailu täyttää kuluvana vuonna 70 vuotta ja palaa Sininen Reservi ry:n toimintakalenteriin sisällöiltään päivitettynä. Juhlakilpailu järjestetään Suomenlinnassa sekä sen läheisillä merialueilla. Kilpailun suojelijana ja avaajana toimii Merivoimien komentaja, kontra-amiraali Jori Harju.

Kilpailuun voi osallistua yksilönä tai muodostaa 2–3 hengen joukkueen. Osallistujilta ei peritä osallistumismaksua, mutta kukin vastaa itse matkakuluistaan. Majoitus ja ruokailut järjestetään Merisotakoululla, ja ne ovat kilpailijoille maksuttomia.

Kannustamme kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan hyvän hengen meritaitomittelöihin, joissa pääsee kokemaan uutta, kertaamaan vanhaa ja tuomaan oman osaamisensa esille. Parhaat osallistujat palkitaan.

Kilpailuun ilmoittaudutaan viimeistään maanantaina 31.7.2023 osoitteeseen merikilpailu@sininenreservi.fiSamasta osoitteesta voi tiedustella myös lisätietoja kilpailutyöryhmältä.

Kilpailukutsu ja säännöt

Voit tutustua meritaitokilpailun kutsuun ja sääntöihin alla:

Kuvia aiempien vuosien meritaitokilpailuista