Frivillig styrka - Till havs och vid kusten

Marinreserven rf är en del av sjöförsvarets produktion, vi stärker försvarsviljan och vi värnar traditionerna. Grunden för vår verksamhet är samverkan och sammanhållning. Våra medlemsföreningar erbjuder en kontinuerlig kontakt för olika grupper mellan övningar och skolningstillfällen.
Läs mera »

Samverkan

Marinreserven rf:s huvuduppgift är att främja samarbetet mellan sina medlemsföreningar och koordinera verksamhet som omfattar flera föreningar. Vi agerar alltså tillsammans, men även tillsammans med Marinen, Sjöbevakningen, MPK och våra understödare. Samverkan som stöder sjöförsvaret och sammanhållningen är vår gemensamma fördel.

Säkerhet

Det frivilliga försvarsarbetet stöder Finlands säkerhet. En utbildad och motiverad reserv är Försvarsmaktens trygghet. Förutom yttre säkerhet skapar en utbildad reserv även trygghet såväl till sjöss som hemma. Säkerhet länkar ihop de allmännyttiga elementen i vår verksamhet.

Kunnande

Kunnande, såväl civilt som militärt, är grunden för vår verksamhet. Vi sköter reservistens gebiet skickligt, vi utbildar oss själva och andra, vi delar med oss av vårt kunnande. Vi stöder MPK’s kurser som utbildare och som deltagare.

Marinreserven på Facebook

MPK Vuosijuhla 2017

MPK, Maanpuolustuskoulutusyhdistys, vietti vuosipäiväänsä 14.12. Videolla MPK Etelä-Suomen soittokunta soittaa Sibeliuksen ”Humoristinen..

Lue lisää »

13 likes, 0 kommentarer2 dagar sedan

Reserviläinen

Puolustusvoimat ja MPK sopivat 2018 koulutustilauksesta. Määrät kasvussa!

Lue lisää »

4 likes, 0 kommentarer3 dagar sedan

Upinniemen sotilaskoti

Piristystä sadepäivään sotilaskodista 🙂

Lue lisää »

11 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

Kuivasaari 6.12

Itsenäisen Suomen kunnialaukaukset Kuivasaaressa!

Lue lisää »

82 likes, 0 kommentarer1 vecka sedan

Aktuellt

 

Fotograferingstävling

Marinreserven rf ordnade en fotograferingstävling 2017.Vinnarna och de vinnande bilderna finns på våra Facebooksidor.

Ett aktivt år går mot sitt slut!

Matrinförsvarsdagen, säsongens avslutningsbastu och tävlingen i sjömanskap är avklarade. En aktiv säsong börjar vara slut och jubuileumsårets självständighetsdag hägrar. I väntan på Julen önskar vi er alla ett gott slut på året.

Kom med i verksamheten!

Pin It on Pinterest