Jäsenyhdistyksien yhteistyöpäivä

Sininen Reservi ry järjestää jäsenyhdistyksilleen ohjelmallisen yhteistyöpäivän Turussa, Forum Marinumin tiloissa lauantaina 29.10. klo 11–16.

Tilaisuuden tarkoituksena on syventää keskustelua jäsenyhdistysten välillä, pohtia toimintamme yhteisiä tavoitteita ja tutustuttaa vapaaehtoisen meripuolustuksen aktiiveja paremmin toisiinsa. Samalla tilaisuus korvaa samalle päivälle suunnitellun Meripuoluostuspäivän, joka jouduttiin valitettavasti perumaan.

Yhteistyöpäivän seminaariosuus järjestetään klo 11–14 Forum Marinumin messissä. Seminaarin jälkeen osallistujat pääsevät tutustumaan Forum Marinumin näyttelyyn ja aluksiin. Kierroksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus nauttia museoravintola Göranissa omakustanteinen saaristolaisbrunssi (ks. https://www.goran.fi/viikonloppumenu/) ja jatkaa keskustelua vapaamuotoisemmin. Brunssi päättyy klo 16.00 mennessä.

Kutsumme jokaisesta jäsenyhdistyksestä paikalle yhden edustajan, joka voi olla esimerkiksi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu aktiivijäsen. Kutsu tilaisuuteen, päivän tarkempi aikataulu ja ilmoittautumisohjeet on toimitettu jokaisen jäsenyhdistyksen puheenjohtajalle.

Yhteistyöpäivä on omakustanteista brunssia lukuun ottamatta osallistujille maksuton. Seminaariosuuteen sisältyy kahvitarjoilu ja pääsylippu Forum Marinumin näyttelyyn.